Hej TALKO-ledare!

En sida för dig som leder workshopen! Första steget är att bestämma om workshopen ska hållas i ett fysiskt format eller online!

Workshopen finns i två format

Vi vill att det ska vara möjligt att vilja hitta nya lösningar för samverkan oavsett. Det finns därmed två olika uppdelningar även för dig som TALKO-ledare. Vi vill tipsa om att läsa igenom alla flikar om workshops för att kunna bilda en egen uppfattning om vilken typ av metod som passar din situation bäst. Kanske är det svårt att samla deltagare på grund av avstånd eller kan det bli svårt att dela perspektiv om man inte träffas fysiskt? Detta avgör du som TALKO-ledare, vi hoppas kunna ge dig de rätta förutsättningarna. Det går alltid att höra av sig om det finns frågor om metoden, materialet eller annat!

Fysisk workshop

Vill du veta mer om vår verktygskarta som kan användas vid workshops och samverkansmöten? Här finns all info om TALKO-kartan!

Workshop Online

Vill du leda en workshop online? Vi har skapat ett frågespel från det fysiska verktyget som även fungerar för deltagare online. Läs mer om hur det går till!